Teams training

Samenwerken met Teams

Teams is de nieuwe chatdienst van Microsoft dat geïntegreerd is met Office 365. Deze dienst maakt het mogelijk om nog efficiënter samen te werken in teams.

Hoe werkt Teams?

Met Teams kun je op een geheel nieuwe manier samenwerken in een veilige online omgeving.  Zo werk je samen in dezelfde set documenten, kijk je naar dezelfde planning, werk je met dezelfde set aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken.

In Teams is het mogelijk om per team meerdere communicatiekanalen aan te maken. Nooit meer verwarring wanneer er veel besproken moet worden. Geef elk project of discussie een eigen kanaal, zo behoud je het overzicht en beperk je je tot één onderwerp tegelijk.

Ander voordeel is dat de chatdienst Teams doorzoekbaar is. Discussies en gedeelde bestanden kun je dus makkelijk terug vinden.
Zit je in een team waarbij jullie vaak buiten kantoor aan het werk zijn? (Denk aan consultancy bureaus). Dan is Teams een ideale manier om de communicatie op een overzichtelijke manier gaande te houden.

Teams en Office 365

Teams is geïntegreerd in Office 365. Dat betekent dat je met vertrouwde Office-programma’s kunt werken zoals Word, Excel en PowerPoint. De bestanden die je met de Office-programma’s maakt kun je eenvoudig en snel delen met je team, zonder een omweg te hoeven maken via bijvoorbeeld e-mail.

Teams functioneert op zowel desktoppen als mobiele apparaten, dus je kunt altijd en overal samenwerken.

 

Klik hier voor een voorbeeld lesprogramma van een 1-daagse training Microsoft Teams

 

Contact opnemen
0343 444919

Informatie aanvragen Offerte aanvragen