Excel cursus beginners

Excel cursus beginners? Bakker Computer Opleidingen!

Is het hoog tijd geworden om het superhandige programma Excel nu eens echt te gaan toepassen, thuis of op je werk? Dan is het zaak op zoek te gaan naar een professionele opleider die je de basisbeginselen bijbrengt in een Excel cursus. Beginners kunnen hiervoor uitstekend terecht bij Bakker Computer Opleidingen. Al vele jaren verzorgen wij trainingen in dit rekenprogramma. We zijn op de hoogte van de laatste nieuwe toepassingen en vertellen je graag hoe jij Excel het beste voor jouw doeleinden kunt gebruiken. Leer ook werken met dit onderdeel van de wereldwijd gebruikte software van Microsoft Office. Dat levert je niet alleen tijdwinst op, maar ook plezier in het werk.

Leer de basis van Excel of zet de volgende stap

Met MS Excel kun je naar hartelust tabellen, grafieken en financiële over¬zichten maken. Het is een leuke, krachtige en uitdagende toepassing die vooral wordt gebruikt op de afdelingen administratie, financiën en ondersteuning. In één dag tijd leert een docent van Bakker Computer Opleidingen je er efficiënt mee om te gaan. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden en functionaliteiten die dit programma te bieden heeft. Ben je er thuis in en wil je er nóg meer uit halen? Wij bieden je naast de ‘Excel cursus beginners’ ook die voor ‘gevorderden’ en ‘experts’ aan. Voor een Excel opleidingstraject op maat ben je nu op het juiste adres aanbeland.

In inmiddels vijftien jaar tijd heeft Bakker Computer Opleidingen MS Office trainingen verzorgd bij meer dan 450 ondernemingen en organisaties. Gemeenten, zorginstellingen, industriële bedrijven en financiële dienstverleners profiteerden al van onze kennis en kunde. Behalve voor een Excel cursus voor beginners, klopten ze bij ons ook aan voor vaak gebruikte programma’s als Word, PowerPoint en Outlook. Tevens hebben we ze op weg geholpen met verdiepings- en overstaptrainingen, bijvoorbeeld bij migraties van Office 2003 naar 2010. Wij verzorgen In-company trainingen voor bedrijven van vijf tot duizend werknemers.

Bakker Computer Opleidingen heeft didactisch voortreffelijk onderlegde docenten in huis. Zij kunnen beoordelen of een cursist het geleerde op de juiste wijze praktisch toepast. Dit alles bieden wij je aan voor een zeer concurrerend tarief.

Excel cursus? Beginners kunnen hier inschrijven

Dus, bedenk je geen moment en schrijf je nu in voor de beste basis Excel cursus. Beginners kunnen hier contact opnemen met Bakker Computer Opleidingen. Ook als je nog aanvullende vragen hebt of teruggebeld wilt worden. We helpen je graag verder.

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen