Cursus Excel gevorderden

Cursus Excel gevorderden nu heel voordelig bij ons

Ben je al behoorlijk bedreven in dit programma, maar heb je toch behoefte aan een uitbreiding op de cursus Excel? Gevorderden als jij kunnen nu heel voordelig terecht bij Bakker Computer Opleidingen. Je leert onder meer hoe je een tabel met bijbehorende functionaliteiten kunt opmaken en te werken met grafieken en sparklines. Ga aan de slag met zoekfuncties als verticaal zoeken of geavanceerd filteren en sorteren, op bijvoorbeeld kleur en pictogrammen. Onze ervaren docenten wijden je in in de uitgebreide functionaliteiten van dit topprogramma van MS Office. Elke Excel cursus duurt één dag en kan via ons Open Rooster of In-company worden gevolgd.

Gerichte intake om het cursusniveau te bepalen

Bakker Computer Opleidingen biedt je naast de ‘cursus Excel gevorderden’ nog de ‘cursus Excel expert’ aan. Je maakt dan ook de laatste stap voor een optimaal gebruik van dit krachtige rekenprogramma van Microsoft. Wil je als bedrijf zo’n cursus in eigen huis aan je medewerkers aanbieden, maar weet je niet of ze er het vereiste niveau voor hebben? Aan de hand van een zorgvuldige intake, waarbij met de opdrachtgever specifieke wensen en eisen worden besproken, gaan we dat inzichtelijk maken. Na het invullen van de intakeformulieren kunnen wij per deelnemer het aanwezige kennisniveau bepalen. Dit leidt uiteindelijk tot een Excel opleidingstraject op maat.

Bakker Computer Opleidingen is een professioneel opleidingsbedrijf dat is gespecialiseerd in Nederlandstalige en Engelstalige MS Office cursussen. Behalve de cursus Excel voor gevorderden, experts en ook voor basisvaardigheden, bieden wij eveneens leergangen aan in Word, PowerPoint en Outlook. Andere computercursussen kunnen wij op aanvraag verzorgen. Onze kracht zit ‘m in de professionaliteit van de docenten en betaalbaarheid van de trainingen. Bovendien stellen we voor onder meer de Excel cursussen het lesmateriaal kosteloos ter beschikking. Na afloop kunnen jij of je medewerkers nog gebruikmaken van onze nazorgfaciliteiten, zoals Online-Classroom.

Cursus Excel gevorderden? Bakker Computer Opleidingen!

Leer ook om sneller, gemakkelijker en vooral effectiever om te gaan met toepassingen van MS Office. Beheers je de basistechnieken, maar zou je er meer uit willen halen met een cursus Excel? Gevorderden kunnen nu contact opnemen met Bakker Computer Opleidingen. Ook als je nog aanvullende vragen hebt, een offerte wilt aanvragen of om een afspraak te maken voor een In-company training. Om een optimaal rendement te halen uit de Excel cursus zijn de groepsgroottes vastgesteld op maximaal acht deel¬nemers. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen