Cursus Access

Bouw snel je eigen database met onze cursus Access

Is dit herkenbaar? Wil je een professioneel opgezette database bouwen? Moeten er relaties worden gelegd tussen de tabellen waarmee je werkt? Ben je wellicht verantwoordelijk voor de ledenadministratie van je vereniging? Dan is Microsoft Acces uit het pakket met MS Office-toepassingen het ideale programma voor jou om mee te werken. Geen ervaring hiermee, of zou je je kennis op dit gebied graag willen uitbreiden? Dan ben je van harte welkom bij Bakker Computer Opleidingen. Een cursus Access kan bij ons via een Individuele training of met meer deelnemers in een bedrijf of organisatie worden gevolgd.

Access is heel gebruiksvriendelijk en stelt beginnende gebruikers al in staat om een database aan te maken. Tijdens de cursus Access doe je kennis en ervaring op om grote relationele databases te ontwerpen, te onderhouden en bij te werken. Je leert de basisvaardigheden, het maken en gebruiken van formulieren evenals het ontwerpen en opmaken van tabellen. De ervaren docent van Bakker Computer Opleidingen maakt je ook wegwijs in het instellen van query’s (SQL) en het produceren van rapporten en etiketten. Omdat wij lage kosten hebben, kunnen we je deze training voordelig aanbieden. Wanneer deze In-company dient plaats te vinden, houden we altijd een intake waarbij de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever worden besproken en verwerkt in het lesprogramma.

Wat anderen over onze trainingen zeggen

Bakker Computer Opleidingen verzorgt de cursus Access al jarenlang, evenals andere trainingen in bijvoorbeeld de bekende toepassingen Word, Excel en PowerPoint. Op onze website kun je lezen hoe die worden gewaardeerd door onze cursisten. Zij schreven onder meer: “Een ontzettend leerzame cursus. Duidelijk stap voor stap het product leren kennen. De trainer kon dit duidelijk uitleggen en antwoord geven op alle vragen. Locatie was top en we kregen een heerlijke lunch in de pauze.” “Ik heb heel veel geleerd en vanaf vandaag zal ik mijn lijsten op een andere manier gebruiken.” “Ik kon het geleerde direct toepassen op de werkpraktijk.” “Een leuke en leerzame cursus. De docent gaf op een leuke en duidelijke wijze uitleg.”
Natuurlijk willen we niets liever dan dat jij je na de cursus ook zo over ons uitlaat.

Beste cursus Access volg je bij Bakker Computer Opleidingen

Hebben we je ervan overtuigd dat je een cursus Access het beste bij Bakker Computer Opleidingen kunt volgen? Een verstandige keus! Neem nu contact met ons op, dan kun jij binnenkort gericht met Access aan de slag.

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijfformulier

Andere trainingen