Cursus PowerPoint

Maak je presentatie interessanter met onze cursus PowerPoint

Wil je in een dag tijd leren hoe je een professionele presentatie in elkaar kunt zetten? Volg in dat geval een cursus PowerPoint bij Bakker Computer Opleidingen. Onze getrainde docenten helpen je met de basisvaardigheden, het gebruik van illustraties, geluiden en filmpjes en een logische opbouw van de voordracht. Ook alle nieuwe functionaliteiten binnen PowerPoint worden behandeld, zoals bijvoorbeeld Ontwerp ideeën, Diazoom om te kunnen in- en uitzoomen op een dia. Op die manier maak je de presentatie vele malen interessanter. Bovendien maak je dan echt professionele presentaties. Bakker Computer Opleidingen ondersteunt je hier graag bij.

Training in je bedrijf, bij ons of online; de keuze is aan jou

Tijdens de PowerPoint training worden alle presentatieonderdelen behandeld die binnen PowerPoint aanwezig zijn. Hierbij moet je denken aan tekst, tabellen, organigrammen, tekenobjecten, afbeeldingen, video’s en geluid. Ook het structureren en realiseren van een complete diavoorstelling komt aan de orde. Verder schenken wij binnen de cursus PowerPoint aandacht aan het ontwerp en kleurengebruik. Voor de standaard In-company trainingen wordt het lesmateriaal kosteloos en digitaal aangeleverd. Je kunt echter ook kiezen voor een PowerPoint cursus bij ons, via het Open Rooster.

Bakker Computer Opleidingen is een gerenommeerde cursusaanbieder die al sinds de eeuwwisseling aan de weg timmert. De leiding berust bij de twee partners, Marianne Bakker en Erik Bakker. Zij brengen een schat aan ervaring met zich mee als het gaat om trainingen op het gebied van MS Office programma’s. Aan de hand van een gerichte kennismaking stellen wij vast op welk niveau bijvoorbeeld een cursus PowerPoint moet worden gegeven. Daarin leren jij en/of je medewerkers sneller en makkelijker werken met deze toepassingen en sta je bij presentaties steviger in je schoenen. Ook onze zeer scherpe prijs zal je zeker aanspreken.

Cursus PowerPoint? Prik een datum bij Bakker Computer Opleidingen

Ben je geïnteresseerd in onze cursus PowerPoint, vul dan meteen ons contactformulier in. Je kunt ook direct een datum prikken in ons Open Rooster. Deze trainingen worden gegeven in ons lokaal De Twee Marken in Maarn, op slechts vijf minuten lopen van het station. Natuurlijk kun je bij Bakker Computer Opleidingen eveneens terecht voor een Word en Excel cursus, of andere Microsoft-programma’s.

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen