Project cursus

Project cursus

MS Project, de beste vriend van een projectleider

Heb je een project toegewezen gekregen? Een goede planning en administratie zijn daarbij een absolute voorwaarde. Op de softwaremarkt zijn hiervoor diverse programma’s beschikbaar. De beste vriend van een projectleider is voor Bakker Computer Opleidingen echter MS Project, uit de reeks van betrouwbare Microsoft Office programma’s. Onze Project cursus leert je om op overzichtelijke wijze een projectplanning op te zetten, deze te analyseren en om te rapporteren over het project en de voortgangsbewaking. Op eenvoudige wijze kunnen vervolgens middelen als mensen, machines en materialen erin worden toegewezen aan de taken.

Eendaagse Project cursus, met mogelijkheid tot verdieping

Een Project training helpt de projectleider om op de juiste wijze te plannen, maar ook om inzichtelijk te maken wat de invloed is van wijzigingen op het schema. Het biedt talloze mogelijkheden tot het produceren van rapportages en laat zien welke stappen binnen het project moeten worden gezet om gestelde doelen te bereiken. Bij Bakker Computer Opleidingen zijn diverse manieren om een Project cursus te volgen. Allereerst is er de introductiecursus, die een dag duurt en waarin het opzetten van een projectplanning centraal staat. De trainer gaat in op het bijhouden van de voortgang en andere rapportages. Wil je meer weten over de inzet van middelen in een project en de bijbehorende kosten, volg dan de tweedaagse cursus Project.

Bakker Computer Opleidingen is dé specialist in trainingen op het gebied van MS Office. Sinds de eeuwwisseling hebben we die bij ruim 450 instellingen en bedrijven gegeven. Onze hulp werd ingeschakeld door gerenommeerde organisaties als Rabobank, Nyenrode, Academisch Medisch Centrum en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Behalve voor een Project cursus worden we veelvuldig gevraagd voor trainingen in Word, PowerPoint en Excel en voor overstap- en migratietrainingen. Bijvoorbeeld wanneer Microsoft een nieuwe versie lanceert van zijn kantoorsoftwarepakket Office.

Bakker Computer Opleidingen biedt passende Project cursus aan

Heb je een organisatie waarbij het je verstandig lijkt dat meerdere personen de Project cursus volgen? Bakker Computer Opleidingen verzorgt met het oog hierop In-company trainingen. Heb je liever een individuele leergang, dan is dat eveneens mogelijk. Zoals eerder aangegeven, bieden wij tevens een introductiecursus Project aan. Er is er altijd een die bij je past. Neem daarvoor nu contact met ons op, ook als je wellicht nog mocht twijfelen over het meest geschikte aanbod. Onze mensen komen graag meer te weten over jouw situatie en adviseren je daarna op maat.