VBA cursus

VBA cursus

Bespaar veel tijd met onze VBA cursus

Ben jij een gebruiker van Microsoft Excel? Heb je daarbij ook te maken met handelingen die iedere week of maand opnieuw moeten? Zou je willen dat er een eenvoudig programma bestaat dat al die acties voor jou uitvoert, zodat jij veel tijd kunt besparen en bovendien veel minder kans op fouten maakt? Dan is een VBA cursus precies waar jij naar op zoek bent. Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma’s als Excel te automatiseren. Bij Bakker Computer Opleidingen leren we je precies hoe je hiermee om moet gaan. Onze docent verzorgt al ruim 20 jaar VBA trainingen en ontwikkelde verschillende cursussen voor Excel VBA.

Keuze uit een twee- of driedaagse cursus VBA

Na onze praktijkgerichte VBA cursus ben je in staat om Visual Basic for Applications toe te passen en procedures (macro’s) te schrijven in Excel. Door middel van die macro’s kun je vaak terugkerende handelingen geheel automatiseren. Ook weet je uit grote databestanden een handzame samenvatting te maken. De bijbehorende informatie haal je eenvoudig uit andere, gerelateerde bestanden. Bakker Computer Opleidingen biedt je de mogelijkheid om een tweedaagse VBA training te volgen, zodat je een stevige basis hebt gelegd voor het werken hiermee. Wil je echt het naadje van de kous weten, neem dan deel aan onze driedaagse cursus VBA.

Bakker Computer Opleidingen is een erkend instituut dat zich in de loop der jaren in Nederlandstalige en Engelstalige MS Office trainingen heeft gespecialiseerd. Behalve de VBA cursus en de cursus Excel 2016, bieden wij tevens leergangen in Word, PowerPoint en Outlook aan. Op aanvraag verzorgen we ook andere computertrainingen uit het pakket van Microsoft Office. Bakker Computer Opleidingen onderscheidt zich met professionele docenten en een scherp geprijsd cursusaanbod. Nadat een training is afgerond, is er de mogelijkheid om up to date te blijven in onze Online-Classroom.

Kies hier welke VBA cursus jij wilt volgen

Leer ook om veel sneller, makkelijker en overzichtelijker te werken met een VBA cursus. Deze is bij ons zowel persoonlijk te volgen als met andere medewerkers in een onderneming of organisatie. Individuele cursisten kunnen voor de driedaagse VBA training volgens het Open Rooster hier klikken voor de data en inschrijving. Om een afspraak te maken voor een In-company training, kun je hier klikken. Ook als je nog vragen hebt of teruggebeld wilt worden. De medewerkers van Bakker Computer Opleidingen zitten voor je klaar.