Excel Training

Reken op Excel

   Excel is het rekenprogramma van Microsoft, waarmee je tabellen, grafieken en financiële over­zichten kunt maken. Excel is leuk, krachtig en uitdagend en wordt met name gebruikt op de administratieve-, financiële- en ondersteunende afdelingen.

In een kort tijdbestek van een dag leer je tijdens onze Excel cursus efficiënt met Excel om te gaan en sta je verbaast over de mogelijkheden en variëteit aan functionaliteiten die dit programma te bieden heeft.

Bakker Computer Opleidingen verzorgt Excel trainingen op 3 niveau’s:
Klik hier voor de onderwerpen:

  • Cursus Excel basis
  • Cursus Excel gevorderd
  • Cursus Excel expert

Elke Excel cursus duurt één dag en kan via ons Open Rooster of In-company worden gevolgd.

Daarnaast geven wij ook trainingen in:

In-company

Bakker Computer Opleidingen hanteert een gerichte aanpak bij opdrachten voor Office In-company trainingen. Op basis van een zorgvuldig intaketraject, waarbij de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever worden besproken, wordt een eenduidig opleidingsvoorstel voor de Excel training opgesteld.

Met behulp van onze Intakeformulieren kunnen wij per deelnemer het aanwezige kennisniveau bepalen om vervolgens een maatwerk Excel opleidingstraject voor de klant samen te stellen.

Tijdens de Excel training leren de deelnemers op een praktijkgerichte manier alle gewenste functionaliteiten van Excel toe te passen.

Offerte aanvragen

 

Open Rooster

Alle Open Rooster trainingen worden gegeven in ons trainingslokaal De Twee Marken te Maarn, op 5 minuten lopen van het station.
Om een optimaal leerrendement te realiseren zijn de groepsgroottes beperkt tot maximaal 8 deel­nemers per Excel training.

Om te zien op welke data onze cursus Excel volgens het Open Rooster wordt gegeven,
Data Open Rooster

 

Contact opnemen
0343 444919

Informatie aanvragen Offerte aanvragen

Trainingen