PowerBi cursus

PowerBi cursus

Microsoft PowerBi is een onmisbare interactieve tool waarmee je grote hoeveelheden data gemakkelijk visueel kunt maken. Deze Business Intelligence tool kan binnen de gehele organisatie worden ingezet en is een perfecte oplossing om bijvoorbeeld verschillende bedrijfsanalyses inzichtelijk te maken en deze eenvoudig binnen de organisatie te delen. Met PowerBi kun je wel honderden databronnen met elkaar verbinden en samenbrengen in één overzichtelijke rapportage. Wanneer PowerBi goed gebruikt wordt kunnen er vaak nieuwe inzichten ontstaan die eerder nooit zichtbaar waren. Zou jij graag deze interactieve tool onder de knie willen krijgen of wil je graag dat jouw werknemers met dit programma kunnen werken? Volg dan bij Bakker Computer Opleidingen een PowerBi cursus.

PowerBi cursus bij Bakker Computer Opleidingen

Tijdens de Microsoft PowerBi cursus van Bakker Computer Opleidingen leggen we de nadruk op het praktisch werken met PowerBi en het volledig verkennen van deze tool. Tijdens de cursus wordt er voor eenieder direct een gratis PowerBi account aangemaakt en leer je om verschillende databestanden in PowerBi te importeren. Daarna leer je hoe je deze data moet opmaken en structureren in PowerBi. Met deze gestructureerde data ga je vervolgens een overzichtelijke rapportage maken in verschillende visuals en laten we je zien hoe je deze visuals het beste kan opmaken, analyseren en uploaden naar PowerBi Online. Uiteindelijk laten we zien hoe je een compleet, overzichtelijk dashboard opstelt en hoe je deze deelt.
Kortom, je leert alle basisbeginselen van dit programma. Zodat je na de PowerBi cursus meteen aan de slag kunt met je eigen PowerBi account en je diverse rapportages kan gaan opstellen.

Doelgroep

De PowerBi cursus is voornamelijk bedoeld voor medewerkers die met veel verschillende datagegevens werken en als doel hebben om hier overzichtelijke rapportages van te maken. Omdat PowerBi is ontwikkeld als een self-service-BI-tool is het direct mogelijk om na de training van Bakker Computer Opleidingen zelf rapporten op te gaan stellen. Wanneer je al over de nodige voorkennis van Excel beschikt, is een PowerBi cursus de perfecte vervolgtraining.

Trainingen Bakker Computer Opleidingen

Bij Bakker Computer Opleidingen kun je naast de cursus PowerBi nog veel meer verschillende trainingen en cursussen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Excel training. Deze training wordt verzorgd op 3 verschillende niveaus, namelijk: Excel basis, Excel gevorderd en Excel expert. Tijdens deze training leer je in een korte tijd om efficiënt met Excel aan de slag te kunnen en zal het je verbazen wat voor mogelijkheden dit programma allemaal te bieden heeft.
Wil je graag meer informatie over de verschillende cursussen van Bakker Computer Opleidingen? Kijk dan hier.

Bakker Computer Opleidingen

Zou je graag één van onze verschillende cursussen willen volgen? Of zou je graag wat extra informatie willen over de mogelijkheden? Neem dan contact met Bakker Computer Opleidingen. Dat kan telefonisch via: 0343 444919, of stel je vraag via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met al je vragen.