Cursus Outlook

Cursus Outlook op maat? Bakker Computer Opleidingen

Microsoft Outlook is wereldwijd één van de meest gebruikte e-mailprogramma’s, bekend om zijn overzichtelijkheid en efficiency. Wil je er efficiënter mee leren werken of er meer uithalen?

Bakker Computer Opleidingen verzorgt altijd een op maat gemaakte cursus Outlook. Deze duurt één dag en kan via ons Open Rooster of met collega’s In-company worden gevolgd. Dit kan ook in de vorm van een halfdaagse efficiency training. Onze gedreven docenten zijn op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van Outlook en leren de cursisten hier efficiënt mee om te gaan. Het complete programma bieden wij je tegen een zeer concurrerende prijs aan. Het lesmateriaal is sowieso kosteloos.

Heb je ook zo’n problemen om je overvolle Postvak In georganiseerd te krijgen? Tijdens de cursus Outlook gaan wij uitgebreid in op het doeltreffend beheren van je e-mailbox. Ook worden de werking en mogelijkheden van de Agenda uitgelegd en leer je werken met Taken. Zo ben je straks in staat om e-mail te verplaatsen naar Taken, waarmee je beter grip krijgt op het werk dat er ligt.

Onze gratis tip: verwerk je e-mails drie keer per dag, door ze te archiveren en verplaatsen naar de Agenda of de Takenlijst. Met het oog hierop behandelen we gedurende de Outlook cursus de optie Snelle Stappen. Verder brengt Bakker Computer Opleidingen je op de hoogte van handige tools als de Snelonderdelen, groepen contactpersonen maken en (archief)mappen beheren.

Lees meer over onze In-company cursus Outlook

Wij zijn een toonaangevende organisatie als het gaat om computeropleidingen en dé specialist in een cursus Outlook, Word, Excel of PowerPoint. Andere trainingen in programma’s uit het spectrum van MS Office verzorgen wij eveneens, op aanvraag. Sinds 2001 timmert Bakker Computer Opleidingen aan de weg, onder leiding van de zeer ervaren partners Marianne Bakker en Erik Bakker. Wanneer het een In-company training betreft, brengen wij eerst zorgvuldig de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever in beeld. Met behulp van intakeformulieren bepalen we daarna per deelnemer het aanwezige kennisniveau, om maatwerk te kunnen leveren.
Om een afspraak te maken voor een In-company training, klik hier.

Kijk hier voor Open Rooster training Outlook

Onze Open Rooster cursus Outlook wordt gegeven in lokaal De Twee Marken te Maarn, dat zich op vijf minuten lopen bevindt van het station. Voor een optimaal leerrendement beperken wij de groepsgrootte tot maximaal acht deel¬nemers. Klik hier voor de beschikbare data in ons open Rooster.

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen