Microsoft Word Training

Cursus Word 

Bakker Computer Opleidingen verzorgt heldere en praktijkgerichte cursussen op het gebied van MS Word. Waar menig medewerker denkt prima te kunnen werken met Word, laten wij tijdens de cursus Word zien hoe het nog veel sneller en gemakkelijker kan. In een kort tijdbestek van een dag leert u efficiënt met MS Word om te gaan en staat u verbaast over de mogelijkheden en functionaliteiten die dit programma u te bieden heeft.

 

MS Word training

Bakker Computer Opleidingen verzorgt voor MS Word trainingen op 3 niveau’s:

Alle MS Word trainingen duren één dag en kunnen via ons Open Rooster of In-company worden gevolgd.

 

Expert trainingen

Naast onze reguliere cursus Word verzorgen wij specifieke Word Expert trainingen, waarbij in één dagdeel specialistische toepassingen van MS Word worden getraind, zoals:

In-company

Bakker Computer Opleidingen hanteert een gerichte aanpak bij opdrachten op het gebied van MS Office In-company trainingen. Op basis van een zorgvuldig intaketraject waarbij de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever worden besproken, wordt een eenduidig opleidingsvoorstel voor een cursus Word, Excel, Outlook of PowerPoint opgesteld. Door middel van onze Intakeformulieren kunnen wij per deelnemer het aanwezige kennisniveau bepalen om vervolgens een maatwerk opleidingstraject voor de klant samen te stellen.

Om een afspraak te maken voor een In-company training, klik hier

 

Open Rooster

Alle Open Rooster trainingen worden gegeven in ons trainingslokaal De Twee Marken te Maarn, op 5 minuten lopen van het station.
Om een optimaal leerrendement te realiseren zijn de groepsgroottes beperkt tot maximaal 8 deel­nemers per training.

Om te zien op welke data onze cursus Word volgens het Open Rooster wordt gegeven, klik hier