Excel cursus klassikaal

Klassikale Excel cursus voor optimaal leerrendement

Wil je jouw medewerkers graag laten bijscholen op het gebied van het reken- en boekhoudkundig programma Excel? Of zou je je daar zelf in willen verdiepen, maar doe je dat het liefst in een groep. Dan is het goed om te weten dat Bakker Computer Opleidingen een Excel cursus klassikaal aanbiedt. Onze onderwijsbevoegde docenten verzorgen een aantrekkelijke training in een overzichtelijke setting. Een klas bestaat uit maximaal acht personen. Behalve dat dit een optimaal leerrendement garandeert, is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke coaching. De trainer kan direct beoordelen of het geleerde op de juiste wijze in praktijkoefeningen wordt toegepast.

Oplossingen waarmee je veel tijd gaat besparen

Ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met organi¬satorische en administratieve zaken die (te) veel tijd kosten, efficiënter moeten of onnauwkeurig zijn. De inzet van bijvoorbeeld planningen, roosters, weekstaten en rapportages is dan een welkome aanvulling. Bakker Computer Opleidingen heeft met het oog hierop werkbare en betaalbare Excel-oplossingen. We kunnen de kosten laag houden, omdat we de Excel cursus klassikaal aanbieden. Je zult verbaasd zijn over de functionaliteiten die je na één dag uit dit programma weet te halen. En waarmee je je later tijdens je werkzaamheden veel tijd gaat besparen. ‘Had ik dit maar eerder geweten’, is dan ook een reactie die we na afloop vaak horen.

In de afgelopen vijftien jaar heeft Bakker Computer Opleidingen bij zeker 450 bedrijven en organisaties trainingen verzorgd in MS Office-programma’s. Dit zijn de meest gebruikte in Nederland. Naast Excel kun je bij ons ook de ins en outs van Word, PowerPoint en Outlook leren. Zoals gezegd geven wij de Excel cursus klassikaal, maar er zijn meer opties. Naast deze zogenoemde In-company trainingen kun je je eveneens aanmelden via ons Open Rooster, voor een cursus op onze eigen locatie. Daarnaast verzorgen wij desgewenst ook individuele trainingen. Bakker Computer Opleidingen werkt altijd met didactisch geschoolde docenten. Om de kennis ook na een cursus nog op peil te houden, is er met onze Online-Classroom bovendien een nazorgtraject beschikbaar.

Excel cursus? Klassikaal? Bakker Computer Opleidingen is hét adres

Dus, wil jij aan een Excel cursus klassikaal kunnen deelnemen? Aarzel niet en schrijf je nu bij ons in. Neem hier contact op met Bakker Computer Opleidingen, ook als je wellicht nog vragen hebt of door ons teruggebeld wilt worden. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Zien we elkaar snel, tijdens een leuke en leerzame training?

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen