Cursus time management met Outlook

Cursus time management met Outlook

Heb jij moeite met het stellen van doelen, plannen van werkzaamheden en bepalen van prioriteiten? Volg dan de cursus time management met Outlook bij Bakker Computer Opleidingen. Tijdens deze cursus leer je hoe je tot wel 30% tijd kan besparen door efficiënt met Microsoft Outlook te werken, dit is al snel 2,5 uur per dag! Na de cursus time management met outlook merk je niet alleen dat je ontzettend veel tijd bespaart, maar ook nog eens een stuk minder stress ervaart.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is het meest gebruikte e-mail programma ter wereld. Toch weten veel mensen niet hoe je op de juiste manier met Microsoft Outlook moet werken. Men denkt namelijk dat Microsoft Outlook enkel bedoeld is om mee te e-mailen of als agenda, maar met Outlook kun je nog veel meer. Zo is het een ontzettend handige takenmanager die je voor je kunt laten werken. Tijdens onze cursus time management met Outlook leer je precies hoe je dit programma voor jou kan laten werken en hoe je er het maximale uithaalt.

Cursus time management met Outlook bij Bakker Computer opleidingen

Tijdens de half daagse cursus leer je dat Outlook niet enkel bedoeld is als mailbox en agenda, maar dat het ook heel goed te gebruiken is als tool voor het organiseren van je taken en projecten. Dit doen we door je te laten zien hoe je met tasks in Outlook kan werken. Daarnaast leer je tijdens onze cursus hoe je ervoor zorgt dat je mailbox overzichtelijk blijft en dat je op het einde van de dag de computer kan afsluiten met een lege inbox. Zo geven we je tips om je mailbox schoon te houden door niet alleen maar mails te wissen of te archiveren, maar ook door automatische reacties in te stellen. Zo werk je razendsnel en breng je een goede structuur aan in je werk.
De Outlook training kan via ons Open Rooster of in-company worden gevolgd.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die Microsoft Outlook wil inzetten voor het efficiënter en effectiever organiseren van werkzaamheden. Voor het succesvol afronden van de cursus is het gewenst dat je met Windows kunt werken en je al regelmatig gebruik maakt van Microsoft Outlook.

Bakker Computer Opleidingen

Bij Bakker Computer Opleidingen kun je naast de Microsoft Outlook time management cursus nog veel meer verschillende cursussen of trainingen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Excel cursus of een Power Bi cursus. Alle cursussen en trainingen staan onder begeleiding van een ervaren professional. Zou je graag een Outlook cursus of een andere training willen volgen bij Bakker Computer Opleidingen? Of zou je graag wat extra informatie willen over de verschillende trainingen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via telefoonnummer: 0343 444919 of stel je vraag via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je te helpen met al je vragen.