Excel training gevorderden

Excel training gevorderden

Heb je al wat ervaring met Microsoft Excel maar wil je nu echt alles uit dit programma halen? Volg dan de Excel training voor gevorderden bij Bakker Computer Opleidingen! Ondanks dat je al wat langere tijd met Excel werkt en je inmiddels de basisfuncties van het programma onder de knie hebt, is het toch fijn wanneer je nog makkelijker en sneller met Excel kan werken. Dit kan namelijk enorm veel tijd besparen. Tijdens onze Excel training voor gevorderden leren we je graag hoe je bijvoorbeeld efficiënt kan werken met macro’s draaitabellen en andere meer geavanceerde onderdelen.

Excel training voor gevorderden

Wanneer je al wat langer met Microsoft Excel werkt en alle basisfuncties onder de knie hebt, zijn bepaalde stappen binnen Excel vanzelfsprekend voor jou geworden. Maar toch zal je merken dat het altijd efficiënter, sneller en beter kan. Zelfs de mensen met jarenlange ervaring kunnen nog altijd nieuwe functionaliteiten en trucs binnen Excel leren kennen. Wanneer je deze functies en trucs kent voorkom je dat je kostbare tijd verliest omdat je niet of een efficiënte manier binnen het programma te werk gaat. De Excel training voor gevorderden zijn een zeer geschikt vervolg op de Excel training basis van Bakker Computer Opleidingen.

Excel training bij Bakker Computer Opleidingen

Bakker Computer Opleidingen verzorgt Excel trainingen op 3 niveaus: basis, gevorderd en expert. Elke Excel cursus duurt één dag en kan via ons Open Rooster of In-company worden gevolgd. Al onze Open Rooster trainingen worden gegeven in ons trainingslokaal ‘De Twee Marken’ te Maarn, op 5 minuten lopen van het station. De Open Rooster trainingen worden gegeven tot 8 deelnemers per Excel training. Deze maximale groepsgroottes hanteren wij om een optimaal leerrendement te realiseren.
Voor de Office In-company trainingen hanteert Bakker Computer Opleidingen een gerichte aanpak. Aan de hand van een zorgvuldig intaketraject, waarbij de specifieke wensen en eisen worden besproken, stellen we een eenduidig opleidingsvoorstel voor de Excel training voor. Op basis van onze intakeformulieren kunnen wij voor iedere deelnemer het aanwezige kennisniveau bepalen om vervolgens een Excel opleidingstraject op maat samen te stellen voor de klant. Tijdens de Excel training bij Bakker Computer Opleidingen leren de deelnemers op een praktijkgerichte manier alle gewenste functionaliteiten van Excel toe te passen.

Bakker Computer Opleidingen

Heb jij al enige ervaring met Microsoft Excel en lijkt een Excel training voor gevorderden je interessant? Neem dan contact op met Bakker Computer Opleidingen. Dat kan telefonisch via telefoonnummer: 0343 444919 of via het contactformulier. Wil je graag een Excel training volgen maar weet je nog niet precies of de basis, gevorderden of expert training het meest voor jou geschikt is? Dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je al jouw wensen en eisen met ons bespreken en bepalen we aan de hand van onze intakeformulieren wat het aanwezige kennisniveau is m.b.t. Excel. Na dit intakegesprek kunnen we je van een gedegen advies voorzien over welke Excel training je het beste kan volgen.