Online Helpdesk

Helpdesk

De afgelopen maanden is de vraag naar online Excel trainingen behoorlijk toegenomen. Uiteraard heeft dit met name te maken met de Corona maatregelen, waardoor interne In-company trainingen steeds lastiger zijn te realiseren. Om u daarom nog beter van dienst te zijn hebben wij de volgende hulp-dienst ontwikkeld, namelijk:

De Online helpdesk voor Excel

Veel medewerkers hebben vaak allerlei kleine en grotere vragen op het gebied van Excel, die niet altijd direct eenvoudig zijn op te lossen (via collega’s bijvoorbeeld).

Daarom bieden wij vanaf nu ook ondersteuning via onze online Excel helpdesk.

Hoe werkt de online Excel helpdesk

  • U kunt bij vragen op het gebied van Excel contact opnemen met onze online Excel helpdesk, waarna we met u een afspraak maken voor online ondersteuning (wij inventariseren dan eerst welke vragen u heeft).
  • Deze online ondersteuning duurt in principe maximaal een half uur, waarbij onze docent zonodig uw scherm overneemt om uw vragen adequaat te kunnen beantwoorden.
  • We streven ernaar om dit op dezelfde of de volgende dag te realiseren.

Wat zijn de kosten

  • Kosten van de online Excel helpdesk bedragen € 25,- (excl. BTW) per half uur.
  • Indien u de 10-strippenkaart voor de online Excel helpdesk aanschaft, betaalt u slechts € 20,- (excl. BTW) per half uur. U betaalt dan een totaalbedrag van € 200,- (excl. BTW) en heeft daarmee recht op 10 Excel advies-/hulp contacten van een half uur.
  • De strippenkaart kunt u ook delen met uw collega’s

Office brede ondersteuning

  • U kunt deze strippenkaart ook gebruiken voor advies- /hulp op het gebied van Word, Outlook en PowerPoint.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Bakker (tel: 06-51288740 / info@bco.nl).