PowerBi training

PowerBi training

PowerBi is een onmisbare interactieve tool van Microsoft waarmee je grote hoeveelheid data gemakkelijk kunt visualiseren. Deze Business Intelligence tool kan worden ingezet binnen de gehele organisatie en is de perfecte oplossing om bedrijfsanalyses inzichtelijk en eenvoudig binnen de organisatie te verspreiden. Met Microsoft PowerBi kunnen wel honderden databronnen met elkaar worden verbonden in één overzichtelijke rapportage. Hierdoor kunnen inzichten ontstaan die nooit eerder naar boven kwamen. Met Microsoft PowerBi combineer je gemakkelijk je eigen data uit spreadsheets of andere databases met ‘big data’ om zo bijvoorbeeld verschillende trends grafisch in kaart te brengen en heldere interactieve dashboards te creëren.
Wil jij graag deze Microsoft tool onder de knie krijgen? Volg dan bij Bakker Computer Opleidingen een PowerBi training.

PowerBi training bij Bakker Computer Opleidingen

Tijdens de ééndaagse Microsoft PowerBi training wordt de focus gelegd op het praktisch werken met Microsoft PowerBi en het volledig ontdekken van het programma. Tijdens deze cursus wordt er direct een gratis PowerBi account voor je aangemaakt en leer je om verschillende databestanden in de tool te importeren. Daarnaast leer je hoe je deze data overzichtelijk moet opmaken en structureren in PowerBi. Van deze gestructureerde data maak je vervolgens een rapportage met de meest gebruikte visuals. Dan laten we je zien hoe je die visuals het mooiste kan opmaken en analyseren, om deze vervolgens te uploaden naar PowerBi Online. Uiteindelijk laten we zien hoe je een compleet, overzichtelijk dashboard opstelt en hoe je deze deelt binnen de organisatie. Kortom, je leert alle basisbeginselen van de tool zodat je na de PowerBi training meteen aan de slag kunt met dit programma.

Doelgroep

De PowerBi training is bedoeld voor medewerkers die veel met verschillende data werken en het doel hebben om hier overzichtelijke (grafische) rapportages van te creëren. Omdat Microsoft PowerBi is ontwikkeld als een self-service-BI-tool is het mogelijk om na de ééndaagse training zelf rapportages op te stellen. Wanneer je beschikt over de nodige voorkennis van Excel (draaitabellen), dan is de PowerBi cursus een hele goede vervolgtraining.

Trainingen Bakker Computer Opleidingen

Naast de training PowerBi kun je bij Bakker Computer Opleidingen nog diverse andere cursussen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cursus Time Management met Outlook. Tijdens deze half daagse cursus leer je dan Microsoft Outlook niet alleen bedoeld is als mailbox en agenda, maar dat het ook een hele handige tool is voor het organiseren van je taken en projecten. Door Microsoft Outlook op je efficiënte manier te gaan gebruiken kun je tot wel 30% van je tijd besparen. Dat gaan we je leren tijdens deze cursus!
Wil je meer informatie over de verschillende trainingen van Bakker Computer Opleidingen? Deze vind je hier.

Bakker Computer Opleidingen

Zou je graag een training bij Bakker Computer Opleidingen willen volgen? Of zou je graag wat extra informatie willen over de verschillende cursussen? Neem dan contact met Bakker Computer Opleidingen. Dat kan telefonisch via: 0343 444919, of stel je vraag via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met al je vragen.