Excel oplossingen

Boekhouding in Excel

Boekhoudprogramma’s zijn kostbaar en kunnen vaak méér dan je in feite nodig hebt. En soms kunnen ze juist niét wat jij nodig hebt.
Microsoft Excel, wellicht het beste programma dat ooit is bedacht, is met haar enorme rekenkracht en flexibiliteit uitermate geschikt om een gebruikersvriendelijk pakket te bouwen, geheel ingericht naar jouw wensen en dus geheel op je bedrijf aangepast.

Wij hebben een boekhoudprogramma ontwikkeld dat op élk moment je totale financiële situatie laat zien in duidelijke overzichten, zoals:

• kasboek en bankboek
• inkomsten en uitgaven
• kwartaaloverzichten btw
• balans en verlies- en winstrekening
• facturering
• voorraadbeheer
• overzicht debiteuren en crediteuren

Wij richten, in Excel, een geheel op jouw bedrijf gerichte boekhouding in, implementeren jullie specifieke wensen en helpen je snel en op een prettige wijze als dat nodig is.
De besturing wordt volledig geautomatiseerd, werkbalken en menu’s op maat gemaakt.

Overige oplossingen in Excel

Je wordt steeds vaker geconfronteerd met organisatorische en administratieve zaken, die teveel tijd kosten, efficiënter moeten of onvoldoende nauwkeurig zijn, zoals: Planning, werklijsten, weekstaten, inzetroosters, lesroosters, rapporten, invulformulieren, cijferbeheer, overzichten, analyses, presentaties, etc.

Je hebt de behoefte om dit allemaal goed gestructureerd in Excel te maken en wellicht wil je je werk deels automatiseren.
Standaard software is niet flexibel genoeg en laat zich niet of moeilijk aanpassen aan je eigen wensen, situatie of bedrijf. Je wilt Excel naar je eigen hand zetten. We praten dan over maatwerk.

Vaak loop je vast en is het eigenlijk financieel niet verantwoord om veel tijd te investeren in het oplossen van je probleem. Het zou prettig en efficiënt zijn als er iemand was die dit allemaal betaalbaar voor jou doet, begrip heeft voor jouw tijdsdruk en op een professionele en prettige wijze met je communiceert.

Bakker Computer Opleidingen heeft hiervoor betaalbare oplossingen. Wij hebben de kennis om dit te doen. Wij helpen je in je bedrijf, online of telefonisch, met het maken, aanpassen, repareren en uitbreiden van de door jou gewenste toepassingen.
Wij hebben een brede ervaring met allerlei soorten toepassingen in Excel, en met Visual Basic voor de besturing van Excel.

Wij maken in Excel werkbalken en menu’s op maat, en richten de toepassing geheel in naar jouw wensen. Uiteraard in alle versies van Excel 2010 tot en met Excel Office 365.