Word en Excel cursus

Word en Excel cursus

Tijdwinst en meer plezier met onze Word en Excel cursus

Ben je op zoek naar een professioneel opleidingsbedrijf dat jou of jouw medewerkers helemaal up-to-date maakt als het gaat om Word en Excel? Dan ben je bij Bakker Computer Opleidingen zonder meer aan het juiste adres. Wij verzorgen sinds jaar en dag Word en Excel cursussen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Word en Excel zijn immens populaire programma’s van Microsoft Office. De kans is groot dat er binnen jouw organisatie al mee wordt gewerkt. Wij leren je (personeel) er nog efficiënter en effectiever mee om te gaan. Dat levert zowel tijdwinst op als meer plezier in het werk.

Al ervaren? Het kan nóg sneller en gemakkelijker

Bakker Computer Opleidingen zorgt altijd voor een cursus op maat. Aan de hand van een gerichte intake stellen we voor een Word en Excel cursus een programma op, dat direct aansluit op behoeften en wensen. Waar menig medewerker denkt al prima te kunnen werken met Word, laten wij tijdens de training zien hoe het nog veel sneller en gemakkelijker kan. Men zal verbaasd zijn over de mogelijkheden en functionaliteiten die dit programma biedt. Hetzelfde geldt voor de Excel-training. Geleerd wordt hoe je op een nog efficiëntere manier met dit krachtige programma kunt omgaan. Het maken van tabellen, grafieken en financiële over¬zichten wordt weer leuk en uitdagend.

Sinds 2001 heeft Bakker Computer Opleidingen bij meer dan 450 verschillende bedrijven MS Office trainingen verzorgd. Naast een Word en Excel training kun je bij ons eveneens terecht voor onder meer PowerPoint en Outlook. Zoals gezegd geven wij deze In-company, maar er zijn meer mogelijkheden. Je kunt je voor een Word en Excel cursus tevens inschrijven in ons Open Rooster, voor een training op onze locatie. Behalve deze klassikale cursussen verzorgen wij ook individuele trainingen. Bakker Computer Opleidingen werkt met didactisch geschoolde docenten, die kunnen controleren of een cursist het geleerde ook in de praktijk brengt. Niet geheel onbelangrijk is verder dat wij lage kosten hebben, zodat wij onze cursussen voor een zeer concurrerend tarief aanbieden.

Word en Excel cursus? Bakker Computer Opleidingen!

Hebben we je ervan overtuigd dat een Word en Excel cursus van Bakker Computer Opleidingen de beste keuze is? Neem dan direct contact met ons op. Ook als je eventueel nog vragen hierover hebt. Onze medewerkers staan klaar om ze te beantwoorden. Graag tot ziens bij Bakker Computer Opleidingen!