Cursus Excel 2016

Cursus Excel 2016 voor wie net dat extra stapje wil

Ben je al goed op de hoogte van het programma Excel, maar wil je net dat stapje extra zetten en er het maximale uit halen? Of werk je gewoon het liefst met de meest recente versie van dit fantastische rekenprogramma. In beide gevallen kun je bij Bakker Computer Opleidingen terecht voor de cursus Excel 2016. Tijdens de training bekwamen de deelnemers zich heel praktijkgericht in de gewenste functionaliteiten. Bij de Excel 2016 cursus leert onze trainer je alles over de nieuwe mogelijkheden, die deze toepassing van MS Office nu biedt. Elke Excel cursus duurt één dag en kan via ons Open Rooster of In-company worden gevolgd.

Bij Bakker Computer Opleidingen heb je de keuze uit de cursus Excel 2016 basis, gevorderd of expert. Deze nieuwste versie heeft vijf extra functies:
MAX.ALS.VOORWAARDEN();
MIN.ALS.VOORWAARDEN();
ALS.VOORWAARDEN;
TEKST.COMBINEREN() en TEKST.SAMENV();
SCHAKELEN().

Zo heeft bijvoorbeeld MAX.ALS.VOORWAARDEN weliswaar een heel lange naam, maar dekt deze goed de lading. Deze functie geeft de hoogste waarde aan wanneer er aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt. Bij MIN.ALS.VOORWAARDEN gaat het natuurlijk om de laagste waarde. Tijdens de cursus Excel 2016 komen de nieuwe functionaliteiten uitgebreid aan bod.

Wat zeggen anderen over Bakker Computer Opleidingen

Bakker Computer Opleidingen geeft al jarenlang trainingen in Excel. Voor ons heeft dit programma geen geheimen meer, dus vraag het ons gerust als je van bepaalde onderdelen meer wilt weten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de cursussen Word, Outlook en PowerPoint. Op onze website hebben we reacties verzameld van onze cursisten. Zij schreven onder meer: “Prima uitleg. Kort en bondig. Waar nodig werd er nog even extra aandacht aan besteed. Duidelijk via het grote scherm. Een hoop handige weetjes in de basis van Excel. Zeker een aanrader voor Excel gebruikers (beginner of gevorderd).” “Ik heb Excel deel 1 gedaan en vond het echt leerzaam. Ik wil ook graag deel 2 doen. Op mijn werk kan ik veel meer dingen doen dankzij de training.”

Doelgericht aan de slag na onze cursus Excel 2016

Ben je ervan overtuigd dat je voor een cursus Excel 2016 het beste af bent bij Bakker Computer Opleidingen? Een verstandige keus waar je geen spijt van zult krijgen! En het is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. Neem nu contact met ons op, dan kun jij binnenkort doelgericht met Excel aan de slag. Natuurlijk kun je je eveneens aanmelden voor een training in een van de andere Microsoft Office-programma’s.

Wil jij meedoen met de training?

Inschrijven

Andere trainingen