Training Excel basis

Training Excel basis

Microsoft Excel is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Het is een ontzettend handig programma om tabellen, rekenmodellen, grafieken en nog veel meer te maken. In de eendaagse training Excel basis ontdek je alle basisfuncties van dit veelzijdige programma, de ideale training voor beginners. Zo leer je onder andere om verschillende gegevens in te voeren en te ordenen, berekeningen uit te voeren en een gegevensmodel te maken met de handige formules in Excel. Na de training Excel basis van Bakker Computer Opleidingen kun je op een efficiënte manier werken met Excel en heb je alle basisfuncties onder de knie.

Doelgroep training Excel basis

Wil jij graag wat meer doen met Microsoft Excel en wil je het programma optimaal en efficiënt leren gebruiken? Of ben je een ondernemer en wil je graag dat jouw werknemers goed met het programma kunnen werken? Dan is de Excel basis cursus echt wat voor jou! Hiervoor is enige voorkennis van Microsoft Excel niet nodig. Wel is het van belang dat je enige ervaring hebt met Microsoft Windows. Twijfel je of jij de geschikte persoon bent voor het volgen van een training Excel basis? Dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw specifieke wensen en eisen bespreken en stellen we aan de hand van onze intakeformulieren jouw aanwezige kennisniveau vast.

Onderdelen Excel basis training

De Excel basis training van Bakkers Computer Opleiding is een ééndaagse cursus. Tijdens deze training leer je in een kort tijdsbestek efficiënt met Excel om te gaan en zal je verbaast staan over de mogelijkheden en verschillende functionaliteiten die dit programma te bieden heeft. Tijdens de basistraining leer je om te beginnen hoe je de werkbalk inricht, hoe je het werkblad opbouwt en hoe je gegevens invoert. Vervolgens laten we je zien hoe je Excel voor jou laat werken door de automatische invoer van gegevens uit te leggen en zul je zien wat alle opmaakmogelijkheden en celstijlen zijn. Daarnaast leer je onder andere hoe je op een juiste manier verschillende formules in Excel kan gebruiken. Naast deze onderdelen zijn er nog veel meer onderwerpen die aan bod komen tijdens deze Excel training. Al deze verschillende onderwerpen vind je hier.

Bakker Computer Opleidingen

Heb je de basis Excel training afgerond maar wil je graag nog meer leren van die veelzijdige programma? Bij Bakker Computer Opleidingen is het ook mogelijk om een Excel gevorderden of een Excel expert training te volgen. Dit zijn perfecte vervolgcursussen op de Basis training. Naast Excel cursussen kun je bij Bakker Computer Opleidingen ook diverse andere trainingen volgens zoals de Power Bi training of de PowerPivot training. Al deze trainingen staan onder begeleiding van een ervaren en professionele docent. Ben je geïnteresseerd in een dergelijke cursus en ben je benieuwd wat Bakker Computer Opleidingen voor je kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact op via: 0343 444919 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om al jouw vragen te beantwoorden.