Excel trainingen

Excel trainingen

Maak jij tijdens het werk gebruik van Excel door bijvoorbeeld berekeningen en cijferoverzichten op te stellen? Maar loop je nog weleens te stoeien met het programma of haal je nog niet het optimale uit de mogelijkheden van Excel? Volg dan de Excel trainingen van Bakker Computer Opleidingen. Tijdens deze praktische trainingen leer je in een korte tijd hoe je efficiënt met Excel aan de slag kan gaan en zal het je doen verbazen wat voor mogelijkheden en verschillende functionaliteiten dit programma te bieden heeft.

Microsoft Excel

Excel is het bekende rekenprogramma van Microsoft en is veruit het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld. Wanneer je regelmatig op de computer werkt, ben je ongetwijfeld dit veelzijdige programma weleens tegengekomen. Microsoft Excel wordt zowel door bedrijven als door particulieren veel gebruikt. Met Excel heb je namelijk zo ontzettend veel mogelijkheden! Het programma is met name bedoeld om mee te rekenen, maar dat is niet het enige. Zo is Excel ook heel handig om uw gegevens overzichtelijk in een tabel of in een grafiek te plaatsen. Hoewel Excel bij de meeste mensen wel bekend is, heeft het programma toch nog veel geheimen voor de meeste en zijn nog lang niet alle functionaliteiten bij iedereen bekend. Tijdens de Excel trainingen van Bakker Computer Opleidingen laten we je zien welke mogelijkheden je allemaal met dit programma hebt.

Excel trainingen bij Bakker Computer Opleidingen

Bij Bakker Computer Opleidingen worden op 3 niveaus Excel trainingen verzorgd: basis, gevorderd en expert. Bij de Excel basis training leer je echt om de basisfuncties onder de knie te krijgen. Zo leer je onder andere hoe je het werkblad opbouwt en hoe je de gegevens invoert. Daarnaast brengen we je bij hoe je onder andere tabellen opmaakt en hoe je functies en formules invoert. Naast deze onderwerpen bestaat de Excel basis training uit nog veel meer onderdelen. Al deze onderdelen van de Excel basis training vind je hier.
Tijdens de Excel training voor gevorderden ga je wat dieper in op de functionaliteiten van Excel. Deze training is dan ook uitermate geschikt voor personen die al wel enige ervaring hebben met Excel, maar er nog graag wat sneller en efficiënter mee willen werken. Zo leer je onder andere hoe je grafieken opstelt en hoe je draaitabellen op basis van meerdere tabellen creëert. Alle andere onderwerpen van de gevorderde Microsoft Excel cursus vind je hier.
Bij de Excel expert cursus ga je uitgebreid in op de complexere functionaliteiten van Microsoft Excel. Denk hierbij aan het opstellen van matrixformules en hoe je formulierbesturingselementen creëert. Naast deze onderdelen leer je tijdens deze cursus nog veel meer complexe functies van Excel. Alle onderwerpen van de expert cursus vind je hier.

Bakker Computer Opleidingen

Bij Bakker Computer Opleidingen kun je naast de Microsoft Excel cursussen nog veel meer verschillende cursussen of trainingen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een PowerPivot training. PowerPivot is een uitbreiding op Excel waarmee je grote hoeveelheden gegevens
vanuit allerlei bronnen snel en eenvoudig kan combineren, analyseren, visualiseren en delen. Alle cursussen en trainingen staan onder begeleiding van een ervaren docent. Zou je graag een Excel cursus, een PowerPivot cursus of een andere training willen volgen bij Bakker Computer Opleidingen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via telefoonnummer: 0343 444919 of stel je vraag via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je te helpen met al je vragen.